[rev_slider homev6]

Vi har arbetat inom juvelerarbranschen i ett stort antal år

Vi erbjuder ett urval av specialsmycken, klockor, bröllopssmycken och lösa stenar. Vi erbjuder även tjänster såsom smyckesvärdering, reparation, tillverkning av ringar, armband, halsband och rengöring av antika smycken. Vi har något som passar alla smaker och plånböcker.

Affärsidé


Vår affärsidé bygger i huvudsyfte på:

Service

ingen begäran från kund är omöjlig.Detta innebär att vi är en serviceverkstad med snabba tjänster och kunnig personal som får den medvetna kunden att både vilja handla i butiken och även få hjälp med sitt servicebehov

Snabba tjänster

Effektiva och kunnig personal som mer än gärna hjälper till.

Etablerade varumärken

Vi har ett brett samarbete med en mängd olika leverantörer som erbjuder den bästa kvalitén.

Kvalitét

Våra produkter är alltid utav högsta kvalité!

Kunnig personal

Vi har arbetat inom juvelerarbranschen i ett stort antal år.

Stort utbud

Idén är att vara en serviceorienterad smidesbutik med vackra
smycken för alla tillfällen


VÄRDEERBJUDANDE

iphone-angles-view.png

HÖG MODEGRAD


Vi erbjuder modernitet och hög modegrad på ett konkurrenskraftigt sätt. Att ha en smed i butiken innebär bästa service och därför stor frihet för kunden - att ELEGANCE reparerar ett smycke som ligger nära kunden om hjärtat på en halvtimme är förstås alltid uppskattat. Men inte nog med det så har vi de absolut mest säljande varumärken tillhands. Inköp av gamla ädelmetaller såsom guld och silver är både miljövänligt och uppskattat av kunderna då vi smälter ner det och tillverkar nya smycken.

FÖRSTKLASSIGA TJÄNSTER


All slags professionell håltagning. Alla sorters gravyrer och omarbetningar. Förstoringar och förminskningar av ringar. Reparationer och putsning av alla sorters smycken och i olika material. Byte av batterier och justeringar på klockarmband. Alla tjänster erbjuds väldigt prisvärt.

diamant
gold-bar-weightless_0

ALLMÄNT OM ELEGANCE-KONCEPTET


Exklusiva smycken skall vara under en livstid, men gärna gå i arv genreation efter generation. Det är möjligt så länge man tar hand om dem på rätt sätt. ELEGANCE förser kunden med ett komplett utbud av tjänster för att möta alla smyckesrelaterade behov. Vi anstränger oss för att erbjuda objektiva och korrekta smyckesbedömningar. Vår hantverkserfarenhet ger kunden den säkerhet hen behöver för att ta hand om och försäkra värdet sitt smycke. Service och underhåll är en grundfaktor för oss. Vi vet att kunde önskar bibehålla glädjen i sina gåvor samt öka dess livslängd. Vi är därför extra insatta i tjänster som reparation, uppfräschning, batteribyten och gravyrer.

WE’RE HERE FOR YOU

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé bygger i huvudsyfte på att ingen begäran från kund är omöjlig. Detta innebär att vi är en serviceverkstad med snabba tjänster och kunnig personal som får den medvetna kunden att både vilja handla i butiken och även få hjälp med sitt servicebehov. Idén är att vara en serviceorienterad smidesbutik med vackra smycken för alla tillfällen, med såväl en egen smyckeslinje som smycken från etablerade varumärken.